Betalning

Kortbetalning

Du kan betala med VISA eller Master Card. Kortbetalning hanteras av Payson som garanterar snabb och säker betalning. När du gör en kortbetalning når aldrig dina kortuppgifter oss utan informationen stannar på Payson säkra server.

 
Internetbank
Om du har valt internetbank som betalningsmetod kommer du att slussas vidare till din internetbanks inloggningssida, där du loggar in som vanligt. Alla uppgifter såsom butik och belopp följer med hela vägen genom köpet. När du godkänt ditt köp är det viktigt att återgå till minlaf@yahoo.com genom att klicka på avsedd länk från internetbankens fönster. Tjänsten är tillgänglig i bankerna Nordea, Swedbank, Handelsbanken och SEB.

Swish
Du kan betala med swish också. Betala med swish till nummer 123 350 57 57. Ange ordetnumret som meddelande vid betalning.

Frakt
Fraktkostnaden i Sverige är
0-0.25 kg    36 kr 
0.25-1 kg    59 kr  
1-2 kg         95 kr
2-3 kg         112 kr och 
GRATIS FRAKT för beställning över 1000 kr.

Leverans
Leveransdag är alla vardagar. DHL/Postens leveranstid är normalt 1 arbetsdag, dock kan längre leveranstid förekomma om leveransadressen är på Gotland eller långt norrut. Om det är några problem som fördröjer leveransen hör vi av oss till dig och du har då rätt att häva köpet. Varorna skickas till dig med DHL eller Posten. Små paket kommer direkt till din brevlåda, annars blir du aviserad via sms/brev när de finns att hämta på ditt närmaste postutlämningsställe. OBS: Om paketet inte hämtas ut inom 14 dagar och skickas tillbaka från utlämningsstället kommer du att debiteras en avgift på 150 kronor. Leveranstider kan avvika på semestertider under sommar och vinter.
  
Erbjudanden/Rea
Rea på en produkt gäller så långt lagret räcker om inte annat anges.

Ångerrätt och Reklamation
Du kan skicka tillbaka dina varor om du inte är nöjd med dem, så länge varan är i väsentligen oförändrat skick. Ångerrätten gäller i 14 dagar och vi ber dig kontakta oss på minleaf@yahoo.com innan. Om någon vara blir skadad när du skickar tillbaka är det du själv som står för kostnaden.
Om du mottar en vara i felaktigt skick som du vill reklamera ber vi dig höra av dig på minleaf@yahoo.com. 

Varureturer skickas till:
minleaf

Säkerhet och Sekretess
I samband med köp eller registrering på minleaf godkänner du att vi lagrar och behandlar dina uppgifter för att kunna administrera dina köp, utföra marknads- och kundanalyser samt för att skicka ut kundanpassade medlemserbjudanden. Vi värdesätter ditt förtroende och förhåller oss därför till Personuppgiftslagen (PUL 1998:204) som bland annat säger att du har rätt att en gång per kalenderår ta del av din information som vi har registrerat. För att ta del av uppgifterna ska du skicka ett email till oss på minleaf@yahoo.com. Om informationen visar sig vara felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen modifieras eller tas bort. Kontakta då vår kundservice.

De personuppgifter som minleaf behandlar är ditt namn, e-postadress, telefonnummer, köp-, betal- och orderhistorik, betal- och kreditkortsnummer, leveransadress samt IP-adress. De behandlas efter att du själv lämnar eller har lämnat uppgifterna oss, eller efter vi samlat in dem på Webbplatsen genom cookies. Uppgifterna kan komma att användas för utskick per SMS och e-post, om du inte invänt mot detta. Du kan när som helst kontakta vår kundservice för att avbryta marknadsföring mot dig personligen.

Minleaf är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Kontakta oss via email minleaf@yahoo.com.
Vi vill att du ska känna dig säker när du handlar hos oss, därför har vi åtagit flera säkerhetsåtgärder för att skydda dina uppgifter från att hamna i fel händer. Till exempel används envägskryptering vid behandling av ditt betal- eller kreditkortsnummer i syfte att förhindra obehörig åtkomst. Vi kommer inte heller dela med oss av dina personuppgifter till samarbetspartners eller andra tredje parter, såvida inte särskilda skäl föreligger, t.ex. att polis, åklagare eller liknande begär uppgifter.

Om du samtyckt till att vara registrerad kund hos minleaf så sparas dina uppgifter tills du avregistrerar dig, vilket du kan göra när som helst. Om du väljer att inte registrera dig som kund sparas dina uppgifter sparas så länge det är nödvändigt utifrån krav i lag eller för att kunna uppfylla leverans- eller garantiåtaganden eller liknande samt för att kunna genomföra marknads- och kundanalyser. Om hela eller delar av minleafs säljs eller integreras med annan verksamhet kan dina personuppgifter lämnas ut till våra rådgivare, eventuell köpare och dennes rådgivare och lämnas vidare till verksamhetens nya ägare.
Minleaf förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna Integritetspolicy när som helst i tiden, i den utsträckning ändringarna är nödvändiga för att åtgärda störningar eller för att uppfylla nya legala eller tekniska krav.

Kontakta oss
Det enklaste sättet att kontakta oss är via vår e-post: minleaf@yahoo.com